Tuesday, August 16

Cikgu oh Cikgu !

Cikgu , kenapa cikgu nak dera sampai lagu ni haa ? Folio betimbun kena buad ! SEJARAH , GEOGRAFI , SIVIK * gagah jgak sivik kena buad !


Geografi ~

Cikgu dah suruh buad dari last last bulan 6 lagi , sampai laaa aku tak buad apa lagi . malam ni baru kalot nak kena buad , esok dah nak kena hantar dahh . Muaahahaha , HAMBEK KAU AYIEN !  folio tajuk " Pencemaran Alam Sekitar '
# search dekat google ja semua tu , kan senang ? HAHAHAHA





Sejarah ~


Err , aku malaih laa nak hantaq folio ni . TADAK MOOD NAK HANTAQ . cikgu ni , mengaqjaq dgan tak mgajaq sama ja  ==;
MALAIH NAK PIKIAQ SEGALA PENDAHULUAN LAA APA LAA . 
# REMEH ! 
* TAK SUKA !




Sivik ~


ABAIKAN yang tuh , TAKMAU AMBIK TAU PUN PASAI TU !




# okeyy , tadak mood nak tuleh banyak2 lagi , bye .



Saturday, August 13

thats mine ; )

Maaf , blog saya tak setanding awak ! i know , my blog is the ugliest blog . bytheway , aku ada kacau hampa ? so , go-to-hell ! aku tau , blog hang LAWA pun . tolongg laa wei , toksah dok bangga sampai lagutue ==; 

Wednesday, August 10

Means of Love ?

Love ? Cinta ? Bukan senang untuk kita meluahkan perkataan " Saya Cintakan Awak " atau " I Love You "  atau " Wo Ai Ni " atau ' Saranghae "    ( pfft :// maaf bahasa hindu aku taktau . )
yaa , memang senang ja nak cakap . tapi hati sapa yg tau , yang mana IKHLAS atau BERPURA PURA .
Jangan terlalu senang untuk mengeluarkan kata kata sebegitu kepada sesiapa . Kamu mesti betul-betul sukakanya , baru lah kamu boleh berkata sedemikian . Dan jangan lah , kaum Adam mengambil kesempatan terhadap PEREMPUAN . TOLONGLAH 




# jangan biasakan lidah kamu ,senang-senang untuk berkata " I Loveyou " kepada sesiapa sahaja , Kalau sudah terbiasa , kepada sesiapa sahaja kita boleh cakap perkataan itu kepada semua orang .


Renung-renungkan ~

Thursday, August 4

Masalah !

Handphone saya hilang ; ( kalau dekat cikgu takpa laaa , yang ni TIDAK DIKENAL PASTI ! aku tak tension sangat laa , yang aku tension tuu sebab pada hari yang sama PURSE aku hilang ! tu yang aku tension tuh ! 


MASALAH PERTAMA  
ada banyak duet kod yang aku kumpul *pfft:// baru kumpul bila aku ganti puasa haritu , hihihik ~ bangga woo , aku kumpul duet !
aku tak tension sebb hp aku , aku tension sebab dompet aku hilang ! hahaha 
*pfft:// sebab tu laaa orang selalu cakap aku memang pelik  :) 
kawan kawan aku semua pelik , sebab aku tension pasay dompet hilang bukan sebab hp ; ) hahahha . . diorang kata  ' ayien , hang memang pelik sungguh laaa . kalau aku hp aku hilang ka apa ka tobat aku tak boleh duduk . yang hang boleh buad relex lagi hp hang tadak . sial , aku nak ikod jugak macam hang. ajak aku wei '
Hahahaha , bengong sungguh !  aku simpan duit aku kod wei , segala maki keluar dari mulut aku kata kad sapa yang ambik aku punya dompet tuh . Alhamdullillah , esoknya ada announcement pasay dompet hilang . aku teruih keluaq dengan excitednya , penuh ceria , penuh semangat , senyum tek lekang lekang , menjerit macam orang gila ! hahahaha , sial ~ 

 dapat balik aku punya dompet , ALHAMDULLILLAH ! terima kasih kepada tuhan !



 MASALAH KEDUA 

masalah kedua , pasai hp aku tuh . Shauqi im dia text dekat hp aku , ada orang lain yg reply ~ pumpuan mana taktau . aku troih HOT laa , sgala perkataaan dilarang lagi sensitive keluaq dari mulut ! hahaha , bila panaih toksahh dok kata apa laa ! Stoler tu habag kad chooki yg dia TERJUMPA sim aku , then dia ambik laa ! * SIAL PUNYA PEREMPUAN ! 
dia dari PERAK laa , apa laa . chooki tu cam laa cara aku text lagumana , dia perasan laa knapa ttiba aku rep text cara macam MAT REMPIT reply text ! ( kewr la apewr laa ) * macam ANAKHARAM lagi !
chooki tu dia kenai laa aku lagumana , then dia syak laaa . dia on fb dia , baca sttus aku yg hp aku hilang . dia teruih text budak tuh , maki laa !
* Shauqi Sarif , hg laa kawan aku !  baguihh !  ; )


depa duk lawan maki punya maki , choki habg dekat aku pasay tu . dia kena dengaq laa pulak aku punya maki * sian kad hg shauqi !  hahaha ; )




DIA TAK KENAI SAPA SYAZWINA , DIA BETUL BETUL TAK KENAI ! BUDAK BARU BUAD CARA BUDAK BARU LAA BARUA WEI ! TAK PADAN DENGAN HANG LAAA WEI , JANGAN PIKIAQ AKU NAK TAKOD DENGAN HANG ! SORRY LAA WEI , KERAT JARI AKU LAA KALAU AKU TAKOD DENGAN HANG ! TAK LAQI AIH , SERUPA AKU TA ANGAKAT GENG KOD . KALAU AKU TAK ANGAKAT GENG PUN , BIAQ AKU SORANG JAA P JUMPA HANG . ada berani ? stupid ~
 Fuck you !  

 

Thursday, July 7

A l e e n S a l l e h

Aleen Salleh is my babysist since aku form 1 lage , aku sayang ssgat kad budak nie . dia sama tnggi ja dgan aku * aku dengki . dia comel , * tgok adik sapa ? meh na bage usha sikit picture dia  ( :
budak nie comei noh ? dia buad cena pun tetap comei . 
nie picture dia macam laki la konon kononya . *gambar hiasan shja 






aku sayang gila laa kad budak ni . budak ni kan , dia mmg nakai sunguh *sebijik mcm perangai aku dulu la DULU JA ! 
couple satt ja , BORINGG . 
Bulan lepas dia ada couple dengan  Muhammad Afif , 6.7.2011 depa brek-up . dekat sebulan ja . * mamat ni laa dia couple yang paling lama sekali ! HAHA . aku tau alasan dia , stiap kali dia kata dia SINGLE . aku cukup paham bila dia kata tu , DAH BORING DAH DENGAN someone laa tu !  








* Budak , aku sayang hg sangat sangat !
















NIE ADA BOYPRIEND SAPA TAKTAU SURUH BUAD TENTANG BABY AKU LAGE SORANG .






aku ada sorang lage baby yg aku sayang , iaitu Ummie Najwa aka Najwa Lalola . budak ni memang la comei , budak ni laa antara JUNIOR yg paling rapat dengan aku , dia muda 2 tahun dari aku . meh na bage usha gmbaq dia


Budak ni Comei kan ? Dia budah Hot , ofcourse Comei .
Dia milik Alif Wafiy sampai laa ,2 mggu 5 haqi . HAHA , depa dok declared ja . ak respect dekad alif . MACAMANA dia bole dapat Najwa taktiau ? Hebat hg weh ! HAHAAHHA.
anyway , Aku sayang hg Budak Hot <3








































* ILOVEYOUBUDAKBUDAK = Aleen Salleh + Najwa Lalola .

N e w S y a z w i n a

Holla , dah lama ta update blog ni ! busy na exam la apa la . Aku nak hampa tau yang aku ta mau hampa panggei aku ' WINA ' dah , hampa biasa biasakan lah pngei aku ' AYIEN ' nah ? bukan apa , aku sekarang nak change laa . Not as Pengkid , tapi Tomboi ja pon . Aku dah tanak couple dah dengan laki ka perempuan ka ? dua dua ak tanak couple dah ! aku nak enjoy dengan life + diqi aku + friends aku ja . Aku dah BORING nak couple 2 nie , Hampa ta BORING ka becinta ja ?
Even ak jade Tomboi pon ak ada matlamat

Matlamat + Azam Ayien  :



1. Sembahyang cukup
2. Tak mau ada istilah " bercita " dalam kamus hidop Ayien .
3. Study Hard .
4. Smile Always 
5. Ganti balik semua puasa yg tertangguh 




* Even aku nak jade mcam jantan pun ada matlamat jgak beb !






Actually , aku nak jade ceni sebab aku sllu couple br8 couple br8, after br8 ta boleh lupa dia . TAHAPA HAPA kan ? bila couple balik , qasa boring pulak dahh . HAQU SUNGGUH AKU KAN ?
senang cerita aku ta boleh na SETIA , deret dok mnx br8 ja.
ak kkdg rasa kesian jgak kad laki ni , nak buad cena dah ak BORING ? payah kan orang spesies macam aku ? Aku decide na change diri aku jade Tomboi . Semua orang ta caya kod , yang aku BERTUKAR jade macam ni . HAHAHA , FAWA JAHATS cukop ta bage aku buad ceni , HAHAHAHA lawak lawak . sorry Fawa , Syazwina kena buad jugak . kalau Syazwina ta berubah lage teqok jadinya . ' Lebih Baik Jade Tomboi Dari Belen ' .
Lebih baik aku jade Tomboi , Laki takan nak berani tegoq ak dah aih ! huh , hambek kau ! padan laa !
Dosa aku pun TERLINDUNG laaa . 




Sekarang Ayien dah start semayang penuh dah tau ? dulu , time jadi perempuan pun (i means PEREMPUAN SEJATI laa)
aku ta sembahyang penuh . kkadang ta sembahyang langsung ! HAHA
sekarang , Alhamdulillah . Sembahyangg penuh + ganti puasa yg lepaih . 






* ayien nak jade PEREMPUAN YANG BETUL BETUL PEREMPUAN  form 5 nie laa , CHILL DULU .

Wednesday, June 8

K E S A L ?

memang dah brek-up ngan chooki , btw aku ta boleh na lepaih dea laa ! i feel jealousing bla dea lyan girl laen . stupid wina , u stupid wina ! i feel so bad bila dea ta layan aku , rasa tersisih  ><
adakah aku kesal akan kesilapan aku dulu ? OMG ! what happen to you wina ? i think i nak kad u back , i missyou ! ILY bushukk
ternyata aku silap , dea ta playboy , dea ta curang , dea tak apa .
aku yg salah sbb aku just copycate , sbb2 aku nak brek-up dulu . pdahal hg ta tsenarai pon dlam list tu  ><
yangg oii , sorry nahh ? i salah . IMISSYOUBUSHUKK  ><

Monday, May 23

masalah yang sama

hampa pham dak tajuk apa yang aku tulis atas nuu ? masalah yang sama ?
masalah yang sama aku na brek-up dengan boyie aku   ):
 



SEBAB - SEBAB KENAPA AKU PUTUS .
1. aku maseh sayang dan ta boleh na lupa ex-boyie aku .
2. aku boring dengan dea !
3. muak 
4.menyampah
5.meluat
6.dea over sayang aku ! ( ta suka !)
7.dea kuat jealousing !
8.tidak suka bila aku mesej dengan laki laen !  BORINGG !!!
9.dea mesej dengan perempuan laen , boleh la sangat kan ? errr , BORINGG !!
10.playboy ! tak padan dengan dea !

* semua tentang dea , aku boring !  ==;
                                                                     ada jugak laki species macam dea .























HAMPA INGGAT DAK POST YANG AKU TULIS  13 MAY 2011




















 suma laki sama ja ! aku na ex aku balik ! smapai bila aku jadi macamni ? aku penat .
aku tanak jade player ! aku just nak dea ! aku takan jade player if aku couple ngan dea balik . aku promise ' AWEH '

aku ja kod yg tau kod nickname tu , qasanya ?

Monday, May 16

16.05.201

hee , best gila kod hari nie kad skola . 
 tgkap gmbar + jumpa FAWA ( wahh , hapy gila kod . sumpah ta bohong ! lama kod ta jmpa dea ! rindu sangat2 kad dea ! ) + texting with my sweetheart  <3 aww aww .

Fawa skrg dah belagak , dea ta mcm dulu . SOMBONG ! MENYAMPAHH ! pastu dok perli2 Hott laa apa laa , macam2 dea tuu . dea tu pandai buad org gelak . ILY sinior !


hee , kad skola tde texting with my sweetheart laa . ILYMOREESAYANG !


satu hari , amek pic jaa . HAHA , tu yang part palingg syiokk tuu . ada pic kami 4orang . Fawa , Hajar , Syazwina n K.Wanie . sweet gila gmbaq nuu , suka-suka ! tmbah2 gambar wina ngan kak wanie , hee sweet :) 
* fawa jgan jlesh okeh ! 


tade amek pic ngn Miera Dawson , Junior yg comei . HAHA , bekenan dekat dea ! dea comeii gila , btw dea FYKA NAZIR punya .  HOHO , meluat2 . lmbadd  bpa hqi jaa , klow dak . jde adek agkat aku dahh . :D
ngeee :D  btw aku syiokk . 



hari nie ja dapat jumpa FAWA . nak jumpa dea laen kali , lagi lambatt . bila la pulak nak jumpa dea . huhu . junior rindu sinior !! IMY !  rindu na dgaq FAWA pnggei bdak HOT .  HAHA . akn rindu andaa :)











conclusionnya hari nie best sangat ! happening gila ! SELAMAT HARI GURU BUAD CIKGU2 . SAYA BUDAK NAKAL , SO SOREY CIKGU :D 








coretan ta seberapa dari CIk Syazwina 

Sunday, May 15

hee , i gotta new sweetheart . ILY saayang !
Shauqi iloveyousayang !  15.04.2011


Dont make me cry sweetheart ! :)







sincere from Cik Syazwina .

Friday, May 13

aku sunyi

nothing to say , sudah lama tidak mengupdate blogger nih . missyou blogger .  :)
aku ? ofcourse dah single . HAHA ! no couple , no cry ! yeah , suka ayat tuu .
tapayah tanya laa knapa aku brek dengan laky tu , 

SEBAB - SEBAB KENAPA AKU PUTUS .
1. aku maseh sayang dan ta boleh na lupa ex-boyie aku .
2. aku boring dengan dea !
3. muak 
4.menyampah
5.meluat
6.dea over sayang aku ! ( ta suka !)
7.dea kuat jealousing !
8.tidak suka bila aku mesej dengan laki laen !  BORINGG !!!
9.dea mesej dengan perempuan laen , boleh la sangat kan ? errr , BORINGG !!
10.playboy ! tak padan dengan dea !

* semua tentang dea , aku boring !  ==;
                                                                     ada jugak laki species macam dea . 



















 hee ,  by the way    aku    happy    aku      sudah     single   .    dah     tak     dikongkong     oleh      seorang     lelaki     yang     bernama     BOYFRIEND       !    !    !    !     







                                   i prefer u all to be single like me ,  :)




NO LOVE ,  NO CRY   ! 















 *   aku     maseh     sayang     laki      yang     dikenali     sbgai     mr f      !     !                                                                                 

     coretan      hati     dari    cik     sun     shinee   :))))

Tuesday, March 15

lain yg aku tnggu lain yg dapat :)

haha , 
lawaklaa kann seorang prmpuan yg tamau kpel dahhh ,
yangg nakk singlee ja , last2 kpel jgak ! haha
3bulan ja dapat btahan , haha .
pada 15 Mac 2011 pada pkul 12.22 a.m 
kni aku suda berpunya , 
my heart was taken again , zul fahmy already take my heart <3
heyy my new bie ! my new sweetheart  :D
haha , jahat snggoh dea kann ? lembutkan hati aku yang keras macam batu nihh ? haha , jahat2 . tapii aku sayangg <3 .
haha , esok na p buad date kad tusyenn , haha  
( terok kan ؟ ) 





                                                sincerly
                                                      syazwina .

Saturday, March 12

happy dayyy








wehh , happyy gilaa petang tade na dkat2 mghrib tde ! 
pkaraa yg ta disangka2 jade ! haha .. tserempakk mr f tde kad dpan umahh merahh , fudai bwak moto mamat tu dok tgahh yan dok blkang .
haha qabat skli 3orgg nuu naik moto yann . haha lawak ! :D
yg mr f tuu dok nnyi sorng2 dahh la kuatt . haha , time tuu dahh laa aku dok pgangg pizza tuhh smbil dok follow merahh na amek camera dslr suno . dahh laa tme tuu baqu blik S.P .
haha , dok follow merahh sbb na pjuk dea prgi amek MP4 kad umah nenek . dea tamauu ( ktegaqq pnya org . )
haha , tganga kod mulot2 tgok depa lalu . dahh la yg dok nnyi tuu knaii gila sora deaa tu , wlaupun 3bulan ta tgoq , ta dgaq sora .
mmg camm gila sora dea ! sriuslyy mcm na tqiyakk tuu . 
yg depa dokk tgokk akuu , tauu laa aku dahh pkai tdungg ponn . 
last moto , na tgelakk kodd . haha
arep aka ariff hamdann nek moto tapi org yg bwak dea dok qengehh bla lalu smbil dok pgang tongkat deaa . siann aku tgokk kwan aku aka snior akuu tuu . haha






P/s; smpai skarang dok tringat smbil dok snyumm2 .

Friday, March 11

miss sunshine will alwayss sunshinee :D

hareyy wehh , happy siott !
ttiba nama si mr f chattingg nan aku .
gila ta happy , senyum smpai ke telinga tuu .
baca laa apa yg kamii chatt tde ,

dea :' awin laa couple nan sapa skunk ? '
aku : ' haha , mana ada sapa2 , after br8 awin tros mnyinggle '
dea : ' ceih , tipu ahh , awin stil sygg ...... ?  (dea laa ) '
aku :'yup , sriosly single , 3 bulan single ok . err, awad tnya?'
dea : ' saja nak tau . '
aku :  :)
dea : brapa prtus awin suka kad .......... ( dea laa ) ? '
aku : err .
    


.............perbualan kami terus terhenti disitu ...............













ya allah , terima kasihh ssangatt walaupun sekejap !







P/s; hargailah orang yang hampa sayang !










                                                sincere
                                                  syazwina .


Aku Tamakk ??

wehh , awadd akuu jade lagunihhh ???
aku nakk sumaaa ! sepet tuu aku pnahh na nakk , ex boy aku lge srangg aku pon mcm na blikk . ( ex-boyie aku plingg lmaaa aku coup na dkat sthun mybe ? ) 
wehh , akuu jleshh bla prof pic dea nan ' bkal gf dea ' 
sdehh wehh baq hangg ! 
wehh , awadd dengann akuuu ???



p/s; tolonggg aku tamau jde player mcm duluu ! 

Thursday, March 10

Ingin mmbuat kputusan !

 my sweetheart lge pngerangg jntung iaitu fyka dan hajar says ;
 ' weh aku qasa mamat yg hangg syiokk tuu playerr laaa weyy,
 aku tgok cara dea pon aku dah tauu . ( fyka says )


  haha , weyy macekk , aku bukan couple nan dea yangg hangg na gtauu segala nehh , hadoiiii ! dea couple nan baby aku ..
hbagg kad aku psaypaa taktiauu .  =="


tapiii , bila engatt2 . btoi gakk ckapp duadua orangg sweetheart akuu tuuu . sepet tu PLAYBOY . opss sieee , terbuat caps lock !
!! 


andd aku nanak buad kputusann untukk anggap dea macamm kawan ! aku tamau qosakkan orang yangg couple ! aku bukan perampas ! sapa beqani kata cmtuu , pnendanggg smpaii kadd muka deaa laaa .



hareyy snguhh , sweet2heartt aku tuu dokk ngutok2 akuu nuu , nyammpahh makk weyy . dok kta aku suka kad sepet tuu , dahh laa amek bku nota agma aku tapi ta gitauu ponn , pastu dokk tuliss wieyna <3 ..... aka sepet !  geqamm makkk ! tampaqq stgee hmpa baqu tuu nyahh wehh .. haha .



p/s; kenaaa lupaakann sepett tu ! cayokk wina !

Tuesday, March 8

psayy apaa wehh ??

wehh , hangg tau dakk aku suka kad hangg sepet weyy ..  :(
pasaypa taktiauu , pdahaii hang mlikk baby aku yg aku sygg .
dahh 3 bulan aku tmauu ad kdminment dgan mana-mana lakyy .
bla aku qapat ngan hang , aku makin suka kad hang ..
aku na buang jauh2 pqasaan aku kad hangg nuu , sebab tuu 
aku malaih na lyan hang bla dok chattingg dgan aku ..
soreyy wehh , aku ta layan hangg ..
aku buad suma nehh utk kbaikan kta suma .



p/s; kita perlu berkoban utk org yg kita syg sma ad suka 
     ataupon tidak


sincere,
sunshinegugirl . .

Sunday, March 6

sorey again !

sorey again aku suka dekat hang ! 
ak bukan nak mgharap apa-apa dari hg ..
sebab tu aku tanak suka dekat orang dahh !!
tetiba ja aku bule suka kad hg sepet wey .
aku tau aku yang salah sebab aku suka dekat hangg .
hg dahh bepunyaa , hangg milik baby aku ..
aku tamau gado dgan baby aku psay aku suka dekat hang ?
noncence !!!
last2 hang kata , hang na anggap aku macam ' adek 'hang sebab hang tnggi dari aku .
 
aku akan anggap hang mcm mmbe aku yang paling rapatt .
aku syanggg hgg !



p/s; bak kata orang kita perlu berkoban untuk orang yang kita sayangg . 
http://1.bp.blogspot.com/_rhGRzsB53F0/S8g-EtWsfQI/AAAAAAAAAw8/z9F8Nli1FbY/s1600/p121346567077.jpg

You can be the peanut butter to my jelly
You can be the butterflies I feel in my belly
You can be the captain and I can be your first mate
You can be the chills that I feel on our first date
You can be the hero and I can be your side kick
You can be the tear that I cry if we ever split
You can be the rain from the cloud when it's stormin'
Or you can be the sun when it shines in the mornin'
Don't know if I could ever be
Without you cause boy you complete me
And in time I know that we'll both see
That we're all we need
Cause you're the apple to my pie
You're the straw to my berry
You're the smoke to my high
And you're the one I wanna marry
Cause your the one for me (for me)
And I'm the one for you (for you)
You take the both of us (of us)
And we're the perfect two
We're the perfect two
We're the perfect two
Baby me and you
We're the perfect two
You can be the prince and I can be your princess
You can be the sweet tooth and I can be the dentist
You can be the shoes and I can be the laces
You can be the heart that I spill on the pages
You can be the vodka and I can be the chaser
You can be the pencil and I can be the paper
You can be as cold as the winter weather
But I don't care as long as we're together
Don't know if I could ever be
Without you cause boy you complete me
And in time I know that we'll both see
That we're all we need
Cause you're the apple to my pie
You're the straw to my berry
You're the smoke to my high
And you're the one I wanna marry
Cause your the one for me (for me)
And I'm the one for you (for you)
You take the both of us (of us)
And we're the perfect two
We're the perfect two
We're the perfect two
Baby me and you
We're the perfect two
You know that I'll never doubt ya
And you know that I think about ya
And you know I can't live without ya
No..
I love the way that you smile
And maybe in just a while
I can see me walk down the aisle
Cause you're the apple to my pie
You're the straw to my berry
You're the smoke to my high
And you're the one I wanna marry
 Cause your the one for me (for me)
And I'm the one for you (for you)
You take the both of us (of us)
And we're the perfect two
We're the perfect two
We're the perfect two
Baby me and you
We're the perfect two..

Friday, February 25

kenapa dengan aku ?

kenapa dengann aku nihh ? aku suka dekat hang ka ?
kenapa aku rasa tersisih bila hang talyan aku haa ?
aku happy bilaa hang chatting dgan aku .
aku syiokk !  :D
tapii hang dahh couple dengann orang yg aku syangg !
biarlahh rahsiaa siapa geranggan budak itu .
aku happyy utk hmpa dua !
klow mamat nehh baca ; 
          
' wehh , jaga baby ak tu elok -elok tau .
 kalau buad dea sedeh , bekas pnampar aku ad dkat muka hg !
 ak sayang dea , aku sayang hg . aku tamau baby aku sedehh .
 aku kena ta suka2 kad hg dahh , kesian kad baby aku tu bla dapa
 so aku harapp hmpa happpy .kalau dea  tau aku syiok  dekat  boyie dea ?  jatuh standard .' hahaha



lama dahh ta jmpa mamat tuu , lastt jmpa djahh 5 laa dahh fom 2
lama kan ??
best-tie aku dulu smpai laa .
bestie aku sniri aku bule syoikk atau suka ??
gilaaa , noncense !  [ ejaan taktau betul ka dak] 
dea laa kwan aku yg pling mka teball , alwayss bisingg ..
dalam2 bnyak laki aku bule suka kad si sepett tuu ?
hahaha



si sepet tuhh akan jade kenangan untuk aku ..







   p/s ; aku selalu akan berkoban untuk orang yang aku sayangg !
  

Sunday, February 20

 http://i52.tinypic.com/2dmiofl.png





                 Minah dlam gmbaq nehh mcm ak kan ?
                            Dok kesunyian setiap masa ?
                ta bule na caqi pganti dea !     
                ak na dea tau yg ak happy utk dea !
                bukan utk org laen

                                                                                     
                                 
                                                                 sincere ~ misssunshine .12.43 a.m
Si minah sengett atau Wieyna MissSunshine.
Ini budakk mmg ngok-ngek skett .
Budak yg suka gelak ,
Suka ngehh ,
Suka senyumm .
Dea nehh bule dikatakann gilaaa !
  beware !
Tapi dea baekk ( puji diqi sniri )
minahhh yg aknn qengehh bila ad nmpak korea
ta kiqa lagu dea ka , drama , movie ka.
mmg minat snguhh dgan korea!
dea suka sgat dgan domo-kun !
nanak sgatt set domo <3  ! 
dea comei + cute + comei !
sukaaaaaaa!
haha ..
       posted by ;  miss sunshine .

Tuesday, February 15

Coretan

hey , 
ak bkanlah seorang yang berpuitis dalam kata-kata
ak hnya seorang insan biasa.
ak ta pndai ,  ak ta bodooh .
ak nehh sedang - sedang ja .

cakap psay bodoh-pandai 
next week dahh na exam ,kna study hard !
tamau coup2 lge buad masa skrang
serikk couple !
seorang bekas playgirl dimainkan oleh seorang lelaki ?
aghhh ! sdeh gila ..
baqu qasa perasaan bgaimana dimainkan oleh org yg tersayang ..
menyesall gila dgan sikap ak yg curang dgn org
just psgg scandell laen jaa , angap bdak tuu mcm kwan jaa .
mrF tu ja jlesh lbehh . 
tapi ak tau dea jlesh dlu sbb dea syg ak .
dea mnx br8 dulu ..
igatkan dea srius na br8 (dgan qasa beqatnya , ak pon agree laa
br8 nana dea , sdeh gila tme nuu .)
28.8.2010 - 27.10.2010 tarikh tuu mmg brmakna gila .
setiap haqi dok qyauu after br8 .
rupa-rupanya dea jst na test ak
then dea pjuk spya coup blik nan dea 
after couple blik nan dea , dea buad ta lyan ja 
sdeh gila tau dak , couple mcm dak ja !
Miss Sunshine dpat tau dea couple laen ,
then kmi couple smpai 14.12.2010 
lpas br8 skli lge , kami mcm musuh ?
walaupun kmi dok btengkaq , miss sunshine lge rnduu kd dea?
one day , dea tgoq miss sunshine sbb ta pkai tdg  .
dgan kata-kata dea tuu , miss sunshine qasa Hina ..
dgan dratistiknya , miss sunshine tros bqubah pkai tdg..
smpai smua org ta cya?
awad , hina sgt ka bila org yg ta gna ttba bqubah ?
qasa sdeh ssgt bla org ta cya yg miss sunshine dahh paki tdg .
sbb mrF tu , miss sunshine bqubah..
miss sunshine bterima kasih ssgat nan dea !



p/s : hargailahhh org yg hmpa sygg .   ;)





                     - the end -



















Monday, February 14

first post

hai ,aku budak perempuan baru dalam dunia blog ni .and tak arif mana pun .

p/s ; jgan lupa follow  :)